bekeken: 291 x
Waardeer dit artikel:
1 vote, average: 4,00 out of 51 vote, average: 4,00 out of 51 vote, average: 4,00 out of 51 vote, average: 4,00 out of 51 vote, average: 4,00 out of 5
(4,00)
(Inloggen is vereist)

Deldo verdubbelt magazijncapaciteit

DOMEIN: Werkplaats

Geplaatst op: 10 januari 2019, 08:47

Leestijd: 1 minuut

Bandengroothandel Deldo heeft een nieuw magazijn in de haven van Antwerpen geopend, ter grootte van 25.000 vierkante meter. Hierdoor is de capaciteit verdubbeld tot meer dan twee miljoen stuks in totaal.

“In deze tijd van e-commerce en transparantie wordt onderscheid gemaakt in de beschikbaarheid, expertise en snelheid”, zegt Deldo-topman Philip Delcroix. “Onze verkoopteams en logistieke mensen hebben dit laatste al vele jaren gegarandeerd. Met het nieuwe magazijn bieden we onze klanten nu ook continue beschikbaarheid. Het is niet alleen een verdubbeling van de capaciteit. Het zorgt er ook voor dat we nieuwigheden, nieuwe merken en nieuwe assortimenten kunnen aanbieden. Zo helpen we onze klanten om succesvol te zijn. Onze missie blijft om de voorkeurspartner te zijn voor alle branche-experts wanneer zij banden nodig hebben.”

Haven

De locatie in de haven van Antwerpen was een bewuste keuze. “Het was voor ons cruciaal om een plek in het hart van Europa te vinden en op een steenworp afstand van ons hoofdkantoor”, aldus logistiek directeur Lu Bartholomeeusen. “Dit magazijn betekent dat we onze partners 800.000 extra banden kunnen aanbieden. Niet jaarlijks, maar elke dag en onmiddellijk klaar voor verzending in heel Europa en de wereld. En de locatie in de haven helpt ons deze binnen de kortst mogelijke tijd af te leveren. Bovendien hebben we van de gelegenheid gebruik gemaakt om één van de modernste magazijnen ter wereld te maken. Er zijn maar twee mensen nodig om deze meer dan 12.000 locaties te bedienen.”

Tags: , ,

VW wil energieleverancier…Ginion Wavre: Certified BMW…
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Je moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties

    nog geen reacties