bekeken: 370 x
Waardeer dit artikel:
0 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 5
(0,00)
(Inloggen is vereist)

Delphi toont nieuwe zakelijke kansen op Equip Auto

DOMEIN: Werkplaats

Geplaatst op: 20 augustus 2019, 14:22

Leestijd: 1 minuut

Tijdens Equip Auto (15-19 oktober) zal Delphi Technologies een reeks innovatieve producten en diensten tonen, ontworpen om zowel distributeurs als werkplaatsen te helpen snelle, hoogwaardige en winstgevende reparaties aan te bieden voor de nieuwste voertuigtechnologieën.

Het gaat daarbij onder meer om de Hartridge Excalibur GDi Master-testmachine, de DS-Flash pass-thru-kit, ook genomineerd voor een Innovation Award, en DS-nano, een on-board diagnostics tool.
Bezoekers van de stand van Delphi Technologies kunnen ook profiteren van een reeks technische seminars, waardoor technici nieuwe vaardigheden krijgen om zowel de efficiëntie van de werkplaats als de eerste fix-rate te verbeteren.

Best practice

Jean-Francois Bouveyron, vicepresident aftermarket van Delphi Technologies: “De toenemende hybridisatie en elektrificatie van de aandrijflijn van de wagen biedt een belangrijke kans voor de aftermarket, maar alleen voor degenen met de juiste onderdelen, tools en knowhow. Op de Equip Auto van dit jaar laten we zien hoe we garages helpen deze complexe, elektronisch bestuurde voertuigen te onderhouden met een reeks oplossingen die zowel tijd als geld besparen, een best practice reparatie leveren en extra inkomsten genereren.”

Tags: , ,

Arnd Franz opvolger John Quinn…D'Ieteren neemt Tru Road…
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Je moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties

    nog geen reacties