bekeken: 266 x
Waardeer dit artikel:
0 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 5
(0,00)
(Inloggen is vereist)

Didier Perwez nieuwe voorzitter Traxio

DOMEIN: Algemeen

Geplaatst op: 29 november 2018, 12:52

Leestijd: 1 minuut

Op 28 november hebben de bestuursorganen van Traxio vzw, de Federatie van de autohandel en -reparatie en de aanverwante sectoren, met Didier Perwez een nieuwe voorzitter gekozen.

2018-11-29_didier-perwezPerwez volgt Carl Veys op, die er al een tweede mandaat op had zitten.

Aftermarketman

Didier Perwez is geen onbekende voor de organisatie.  Hij is sinds 2011 actief bij de federatie en was al voorzitter van de Federatie Automateriaal (FAM), een van de vijf sectoren die de beroepsorganisatie vertegenwoordigt. Hij was ook al vicevoorzitter van Traxio.

Tegenwoordig is hij districtmanager Benelux bij Federal Mogul. Hij begon zijn loopbaan bij Loctite, een toonaangevende speler op het vlak van industriële lijmen. Bij Loctite bracht hij het productgamma aan de man bij de groothandelaars van de autosector.

Deze eerste stappen in de aftermarket leidden hem vervolgens naar Beru, een van de marktleiders in bougies voor dieselmotoren. In de loop der jaren werkte hij zich op in de hiërarchie tot de Duitse onderneming in 2013 fuseerde met de Amerikaanse fabrikant van elektrische apparatuur Federal Mogul, een reus met wereldmerken als Ferodo, Champion, Nüral, Glyco en Moog in de catalogus.

Veranderingen

Didier Perwez zal deze uitgebreide en solide ervaring ten dienste kunnen stellen van alle Traxio-leden. Hij weet dat het geen evidente taak is op een moment dat de mobiliteitssector ingrijpende veranderingen ondergaat.

Technologische innovaties zoals de elektrische en zelfrijdende wagen of wijzigende inzichten over de auto en het gebruik ervan zijn maar een paar aspecten die gevolgen zullen hebben voor alle beroepen die Traxio dagelijks verdedigt.

Nieuwe kwaliteitsnormen 1,2,3…Cars on the Web in Amerikaanse…
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Je moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties

    nog geen reacties