fbpx
bekeken: 264 x
Waardeer dit artikel:
1 vote, average: 3,00 out of 51 vote, average: 3,00 out of 51 vote, average: 3,00 out of 51 vote, average: 3,00 out of 51 vote, average: 3,00 out of 5
(3,00)
(Inloggen is vereist)

D’Ieteren: dividend deels naar personeel

DOMEIN:

Geplaatst op: 28 april 2020, 12:41

Leestijd: < 1 minuut

De Raad van Bestuur van D’Ieteren SA wijst een dividendverhoging van 15 cent per aandeel toe aan een solidariteitsprogramma. Dat moet werknemers van de groep ondersteunen die problemen ondervinden als gevolg van de Covid-19-crisis.

Het nieuwe solidariteitsprogramma staat ook open voor persoonlijke bijdragen van bestuurders, managers en medewerkers van de groep. Francis Deprez, ceo legt uit: “We maken een ongekende crisis door, en ik wil onze medewerkers bedanken voor hun engagement ten dienste van onze klanten en de gemeenschappen waarin ze leven. De ingezamelde middelen van het programma zullen ons in staat stellen de hardst getroffen collega’s te helpen in een geest van solidariteit en erkenning. Het vormt een aanvulling op de initiatieven van de verschillende ondernemingen van de groep die zich al lokaal inzetten.”

Toewijding

De Raad van Bestuur onderstreept dat “de D’Ieteren Groep al 215 jaar vertrouwt op de inzet en toewijding van zijn werknemers. In een context die zo nieuw is als die van een wereldwijde pandemie, is de impact onzeker. Aangezien zorg voor anderen een van de vijf kernwaarden is van de groep, streeft D’Ieteren ernaar de onzekerheid te verkleinen en medewerkers in deze tijden te ondersteunen.” Overigens wordt het reguliere dividend, ter hoogte van één euro per aandeel, wél uitgekeerd aan de aandeelhouders.

MPM-olie Heavy Duty Diesel in…Axalta: gratis e-learning voor…
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties