bekeken: 534 x
Waardeer dit artikel:
0 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 5
(0,00)
(Inloggen is vereist)

D’Ieteren neemt Tru Road Holdings over

DOMEIN:

Geplaatst op: 21 augustus 2019, 08:04

Leestijd: < 1 minuut

Safelite Groep, Belrons dochteronderneming in de VS, heeft een akkoord bereikt om de activa van Truroad Holdings te verwerven. Tru Road is onder meer actief in de herstelling en vervanging van voertuigbeglazing.

Tru Road is de eigenaar van JN Phillips Auto Glass, Techna Glass, Harmon Auto Glass en Windscreen Centres. Het beheert een netwerk van tweeduizend eigen, gefranchiseerde en gecontracteerde dienstverleners die zowel in service centers als via een vloot van bestelwagens de klanten bedienen.

Claimbeheer

Tru Road is ook eigenaar van Strategic Claim, een bedrijf voor externe administratie dat geavanceerde claimsoftware-oplossingen en incidentbeheerdiensten levert voor een groot aantal prominente auto- en schadeverzekeringsmaatschappijen in de VS.

Tru Road bedient klanten in zeventien Amerikaanse staten, waaronder consumenten, commerciële klanten (fleets) en verzekeringsmaatschappijen. De jaarlijkse omzet bedraagt ongeveer 116 miljoen dollar (105 miljoen euro).

Delphi toont nieuwe zakelijke…N-VA noemt ophef over…
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties