bekeken: 652 x
Waardeer dit artikel:
0 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 5
(0,00)
(Inloggen is vereist)

D’Ieteren selecteert Alfen voor laadpalen

DOMEIN:

Geplaatst op: 25 januari 2019, 09:07

Leestijd: < 1 minuut

Volkswagen-importeur D’Ieteren heeft het van oorsprong Nederlandse en inmiddels internationaal opererende bedrijf Alfen geselecteerd om zijn klanten van elektrische auto’s EV-laders aan te bieden. Alfen mag ook de verschillende verdelers van D’Ieteren in België uitrusten met EV-laders.

D’Ieteren Auto is de grootste distributeur van auto’s in België, met een marktaandeel van ongeveer 22 procent en 1,2 miljoen auto’s in gebruik. Namens D’Ieteren licht An De Pauw de keuze voor Alfen toe: “We lanceren deze nieuwe diensten om volledig voorbereid te zijn op de toekomst van e-mobiliteit. We kozen voor Alfen omwille van hun ruime ervaring op de Belgische markt en hun hoogkwalitatieve state-of-the-art laadapparatuur die past bij onze merkenportfolio.”

Trots

Yves Vercammen, salesmanager Alfen: “Onze Europese dekking en ons aanbod van smart home, business en public chargers stellen ons in staat om belangrijke accounts zoals D’Ieteren te bedienen. We zijn er trots op door D’Ieteren geselecteerd te zijn en deel uit te maken van hun reis naar e-mobiliteit.”

België koploper in…Bezoekersrecord Brussels Motor…
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties