fbpx
bekeken: 273 x
Waardeer dit artikel:
1 vote, average: 4,00 out of 51 vote, average: 4,00 out of 51 vote, average: 4,00 out of 51 vote, average: 4,00 out of 51 vote, average: 4,00 out of 5
(4,00)
(Inloggen is vereist)

Directiewissel en nieuwe vestigingen Profile

DOMEIN:

Geplaatst op: 26 juli 2020, 11:27

Leestijd: < 1 minuut

Nieuwe vestigingen, een directiewissel en focus op mobiliteitstrends – zo luidt Profile International een nieuwe periode in voor de merkonafhankelijke automotive holding.

Met 65 vestigingen in België en 159 vestigingen in Nederland staat Profile sterk in de automotive markt. En de groei zet door. Vanaf deze zomer zijn klanten ook welkom bij de nieuwe vestigingen in Laarne, Steenokkerzeel, Verviers en Eupen en in de Nederlandse plaatsen Naarden en Den Haag.Dirk Lambrechts

De directie wordt gevoerd door Dirk Lambrechts, die wordt bijgestaan door het managementteam. Matthijs Verhaar, voormalig directeur Business, verlaat Profile op korte termijn. Er zal een commercieel directeur worden aangesteld.

Stabiele groei

De aangesloten ondernemers in België en Nederland zijn zelfstandig en worden door de ondersteunende nationale formulekantoren in Antwerpen en Veenendaal voorzien van inkoop, ICT, trainingen, marketing en landelijke sales. Doel is om het aantal vestigingen stabiel te laten groeien. Het franchiseconcept nodigt garagehouders uit voor een vrijblijvend kennismakingsbezoek om aansluiting bij Profile te verkennen. De organisatie is in 1989 begonnen met bandenservice en is inmiddels allround specialist in banden en auto-onderhoud voor particuliere en zakelijke rijders.

Thuiswerken

Profile definieert een aantal trends, zoals de opkomst van de deeleconomie, rol van thuiswerken op de mobiliteitsbehoefte, elektrificatie van auto’s en de kansen voor connected cars. Daarnaast raakt duurzaamheid als algemeen thema alle facetten van de business. Profile wil flexibel op deze verandering inspelen, door met beide benen op de grond te blijven staan en klanten mee te nemen in deze veranderingen.

Nieuwe versie connected banden…Equip Auto verplaatst naar…
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties