fbpx
bekeken: 382 x
Waardeer dit artikel:
1 vote, average: 3,00 out of 51 vote, average: 3,00 out of 51 vote, average: 3,00 out of 51 vote, average: 3,00 out of 51 vote, average: 3,00 out of 5
(3,00)
(Inloggen is vereist)

Dirk van Genechten directeur van Profile BeLux

DOMEIN:

Geplaatst op: 7 augustus 2020, 08:24

Leestijd: < 1 minuut

De Raad van Bestuur van Profile Internationaal heeft Dirk van Genechten (61 jaar) per 4 augustus benoemd tot directeur van Profile BeLux (België en Luxemburg). Hij treedt toe ter versterking van de organisatiestructuur.

Van Genechten combineert de nieuwe functie in zijn rol als directeur van Profile EuroService, de pechhulptak van de organisatie met achtduizend aangesloten Europese bandenspecialisten. Bij Profile BeLux en Profile EuroService was hij al bestuurder.

In zijn nieuwe rol is Van Genechten (foto) het eerste aanspreekpunt voor alle franchisenemers van de Belgische organisatie, 65 vestigingen in totaal. Daarnaast blijft hij verantwoordelijk voor het Competence Center Truck (PES en Tymacon ordergoedkeuring).

Nieuwe bestuurder

Jen De Clerck (35 jaar) is tegelijkertijd benoemd als bestuurder van de Belgische vennootschappen Profile BeLux en Profile EuroService. Binnen de holding is hij operationeel verantwoordelijk voor het Competence Center Car, de operations in de vestigingen en heeft jarenlange operationele- en commerciële ervaring in de truck-business. De directie staat onder leiding van Dirk Lambrechts als directeur services van Profile International.

David Colantonio…Ioniq wordt EV-merk Hyundai
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties