bekeken: 417 x
Waardeer dit artikel:
1 vote, average: 3,00 out of 51 vote, average: 3,00 out of 51 vote, average: 3,00 out of 51 vote, average: 3,00 out of 51 vote, average: 3,00 out of 5
(3,00)
(Inloggen is vereist)

Donatie duurzame bedrijven aan fonds Leus

DOMEIN: Algemeen

Geplaatst op: 20 december 2019, 14:24

Leestijd: 1 minuut

Tijdens het Duurzaam Repareren Automotive Christmas Diner 2019 mocht de VZW Duurzaam Repareren namens de bedrijven een cheque van tweeduizend euro overhandigen aan Vincent Leus.

Het drukbezochte evenement vond ook dit jaar plaats in de kerk van de Engelenburcht in Tildonk. Het diner werd mogelijk gemaakt door KBC-Autolease, VAB, Damage, Alphabet, Go-Smart, Point-S, Baloise Insurance, SchadeNet BE, BASF, Carglass en Duurzaam Repareren VZW.

Gecertificeerd

De organisatie Duurzaam Repareren kende het voorbije jaar alweer een grote stijging van het aantal gecertificeerde bedrijven, ditmaal met bijna twintig procent. Het evenement is vooral bedoeld om het jaar af te sluiten, samen met alle bedrijven die samenwerken aan duurzame mobiliteit. Namens alle organisatoren van het event mochten Harry Filon, CEO en Christophe Vanderput, country-manager van de VZW, een cheque overhandigen aan een goed doel.

Op voordracht van Baloise Insurance werd dit jaar gekozen voor VZW Fonds Emilie Leus. In 2009 kwamen Emilie en twee vriendinnen om het leven, na te zijn aangereden door een beschonken automobilist. Vincent Leus, vader van Emilie en oprichter van het fonds, gaf op geëmotioneerde wijze weer hoe het fonds na deze tragedie is ontstaan en welke activiteiten er worden uitgevoerd. Volgens alle aanwezigen had de cheque geen beter doel kunnen toekomen.

Tags: , , , , , , , , , , ,

1,2,3 Autoservice passeert 200…Volkswagen Golf meest gezochte…
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Je moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties

    nog geen reacties