bekeken: 322 x
Waardeer dit artikel:
0 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 5
(0,00)
(Inloggen is vereist)

Duurzaam Repareren lanceert online platform

DOMEIN: Werkplaats

Geplaatst op: 11 september 2018, 12:07

Leestijd: 1 minuut

De Duurzaam Repareren VZW heeft voor de administratieve verwerking van haar certificering een online platform ontwikkeld, dat het voor ondernemers nog makkelijker maakt om op het label in te stappen of het eigen dossier in te zien.

Met het label wil de VZW het kaf en koren van elkaar scheiden. Hierbij heeft men wel de behoefte om het de ondernemers zo gemakkelijk mogelijk te maken. Via het online platform kan een bedrijf dat wil instappen de vragenlijst elektronisch invullen en bestanden uploaden. Men kan verder ook de status van de aanvraag volgen. Is men gecertificeerd, dan kan men zien of er nog actiepunten openstaan, auditrapporten raadplegen enzovoort. Een soort ‘mijnduurzaamrepareren’ dus.

Nulmeting

België is het eerste land waar de organisatie het online platform live zet. “Wij kennen op dit moment een grote groei in België. Hiernaast kunnen wij ons voorstellen dat opdrachtgevers het belangrijk gaan vinden dat garages en herstellers die nog niet zijn ingestapt een nulmeting doorlopen. Men krijgt hierbij in ieder geval beeld of men gecertificeerd kan worden of dat er nog de nodige stappen gezet moeten worden. Dat kan nu met het online platform heel efficiënt. Zowel voor de ondernemer als voor de organisatie. Uiteraard kent het online platform een Nederlands- en een Franstalige  interface”, zegt Harry Filon van Duurzaam Repareren. De organisatie verwacht hiermee dat de sterke groei nog beter gemanaged kan worden.

Tags: , ,

Castrol-ambassadeur: “Keeper…NEDC heel 2019 basis voor…
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Je moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties

    nog geen reacties