fbpx
bekeken: 1255 x
Waardeer dit artikel:
199 votes, average: 2,78 out of 5199 votes, average: 2,78 out of 5199 votes, average: 2,78 out of 5199 votes, average: 2,78 out of 5199 votes, average: 2,78 out of 5
(2,78)
(Inloggen is vereist)

Duurzaamheidslabel carrosserie Car-ko – Zelzate

DOMEIN:

Geplaatst op: 9 juni 2016, 10:50

Leestijd: < 1 minuut

Carrosserie Car-ko – Zelzate heeft het label Duurzaam Repareren uitgereikt gekregen. Namens het bedrijf mocht Thomas Baelen het certificaat in ontvangst nemen.

Origineel herstellen betekent voor Car-ko dat we in de mate van het mogelijke de originele onderdelen worden behouden en hersteld via smartrepair. Zodat het koetswerk er als nieuw uitziet en een duurzame manier van repareren kan worden verzekerd. “Dankzij de nieuwe grondstoffen en technieken die vandaag in de auto-industrie gebruikt worden, is het immers mogelijk om schade te herstellen zonder dat je veel moet demonteren of vervangen”, zegt Thomas Baelen.

In de voorbije jaren is smartrepair niet alleen toegepast bij het uitwerken van efficiënte reparatiemethodes en de aanschaf van aangepast materiaal, maar ook bij het investeren in de opleidingen van de medewerkers. Bij het label Duurzaam Repareren worden de verzekeraars vertegenwoordigd door KBC-verzekeringen, Ethias, Baloise en Generali. Ook de leasemaatschappijen Athlon, Alphabet, ALD-Automotive en KBC-Autolease hebben zitting in het College. De consument wordt vertegenwoordigd door VAB en Touring en de overheid door OVAM.

TomTom wereldwijde provider…Reparatieschade kost gemiddeld…
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties