bekeken: 727 x
Waardeer dit artikel:
90 votes, average: 2,66 out of 590 votes, average: 2,66 out of 590 votes, average: 2,66 out of 590 votes, average: 2,66 out of 590 votes, average: 2,66 out of 5
(2,66)
(Inloggen is vereist)

Eén catalogus NGK bougiekabels/bobines

DOMEIN: Productnieuws

Geplaatst op: 2 november 2016, 15:59

Leestijd: 1 minuut

NGK Spark Plug Europe heeft in zijn nieuwe catalogus voor de eerste keer zowel de bougiekabels als de bobines opgenomen. Naast de toevoeging van nieuwe toepassingen zijn de tabellen en afbeeldingen verbeterd, om het geheel gebruiksvriendelijker te maken voor distributeurs en garagebedrijven.

De catalogus 2016 – 2017 toont beide productlijnen in tabellen naast elkaar. In een extra kolom kunnen de gebruikers het aantal bobines terugvinden dat nodig is voor het voertuig.

Er zijn nu geschikte bougiekabels en bobines van het merk NGK Ignition Parts voor achtduizend modellen in Europa, goed voor 92 procent van het Europese wagenpark. Vergeleken met vorige catalogi bevat deze nieuwe zevenhonderd nieuwe kruisverwijzingen voor bobines, waarvan tweehonderd dankzij de nieuwe, op de beurs Automechanika gelanceerde bobines. Voor bougiekabels heeft NGK Spark Plug Europe negenhonderd nieuwe kruisverwijzingen toegevoegd.

De pictogrammen van bobines bevatten nu ook een afbeelding van de hoofdstekker van elk onderdeel, terwijl bij de afbeeldingen voor bougiekabels de typen bobines voor de desbetreffende set bougiekabels worden aangegeven. De catalogus is in dertien talen opgesteld en bevat QR-codes die doorlinken naar bijbehorende productvideo’s op internet. De catalogus is per direct beschikbaar.

Tags: , , ,

Private labels Van Heck…EC wil scherpere regels TPMS
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Je moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties

    nog geen reacties