bekeken: 508 x
Waardeer dit artikel:
0 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 5
(0,00)
(Inloggen is vereist)

Eenvoudige diagnose aan hogedruksystemen

DOMEIN: Productnieuws

Geplaatst op: 5 september 2017, 14:46

Leestijd: 1 minuut

Delphi maakt de introductie bekend van zijn nieuwe HD3000 hogedrukdiagnoseset.

De HD3000 van Delphi is ontworpen om het diagnosestellen bij storingen in huidige en toekomstige hogedrukbrandstofinspuitsystemen voor diesel en benzine te vereenvoudigen. Het stelt technici in staat diagnose te stellen aan elk modern brandstofinspuitsysteem (inclusief common rail, GDi, EUI en EUP) van een voertuig met één, betaalbaar stuk gereedschap.

Lage investeringskosten

“De gepatenteerde HD3000 maakt diagnosestellen mogelijk aan hogedrukbrandstofsystemen van elk type voertuig, van lichte benzinemotoren tot zware dieselmotoren, waardoor er nieuwe reparatiemogelijkheden ontstaan voor dieselwerkplaatsen”, aldus Alex Ashmore, president van Delphi Product & Service Solutions. “Hij verlaagt de investering die nodig is om dit soort reparaties uit te voeren substantiee. Tegelijkertijd kan de gebruiker vertrouwen op de bewezen prestaties van een van de toonaangevende leveranciers van OE-brandstofsysteemtechnologieën.”

Veilig

Door het combineren van veiligheid, flexibiliteit en een zeer hoge drukcapaciteit stelt de diagnoseset technici in staat elk druktestpunt van een motor tot 3.000 bar veilig in te stellen en elektronisch te regelen, teneinde het volledige drukbereik te onderzoeken en de prestaties van het brandstofinspuitsysteem te analyseren.

Tags: , , ,

Doyen zet toeleveranciers in…De Jonghe Autoparts opent…
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Je moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties

    nog geen reacties