bekeken: 362 x
Waardeer dit artikel:
1 vote, average: 3,00 out of 51 vote, average: 3,00 out of 51 vote, average: 3,00 out of 51 vote, average: 3,00 out of 51 vote, average: 3,00 out of 5
(3,00)
(Inloggen is vereist)

Eerste Schaeffler-catalogus voor lichte bedrijfswagens

DOMEIN: Productnieuws

Geplaatst op: 30 augustus 2018, 15:44

Leestijd: 1 minuut

Om een efficiënt reparatieproces te ondersteunen, bundelt Schaeffler zijn volledige portfolio voor het sterk groeiende segment van de lichte bedrijfswagens voor het eerst merkoverkoepelend in één catalogus.

Voor een snelle en eenvoudige reparatie van lichte bedrijfswagens biedt Schaeffler met zijn merken LuK, INA, FAG en Ruville reparatieoplossingen aan die speciaal afgestemd zijn op de noden van vlootexploitanten en transportondernemingen. Voor het eerst worden deze reparatieoplossingen voor de vier productmerken samengevat in één catalogus.

35 van 15

Dit omvangrijke naslagwerk met circa 2.200 voertuigtoepassingen concentreert zich op de 35 belangrijkste voertuigmodellen van 15 fabrikanten op de Europese markt. Daaronder met name de Ford Transit, Mercedes-Benz Sprinter en VW Transporter, die een groot deel van het voertuigbestand uitmaken. De catalogus omvat meer dan 3000 artikelen, waaronder de LuK GearBOX voor de reparatie van transmissies, de LuK DMF met impact torque limiter, de FAG-oplossing voor wiellagerreparatie en stuur- en chassisdelen.

Zeven talen

Dankzij de overzichtelijke en systematische indeling van de catalogus kan snel naar de gewenste vervangonderdelen worden gezocht. Alle informatie is beschikbaar in zeven talen. Voor het eerst ook in het Russisch en het Pools, vanwege het toenemend belang van deze markten in dit voertuigsegment. Andere talen zijn Duits, Engels, Spaans, Frans en Italiaans.

De catalogus is verkrijgbaar via de handelspartners van de Schaeffler-afdeling Automotive Aftermarket.

Tags: , , , ,

Traxio verrast door dadendrang…D’Ieteren rapporteert…
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Je moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties

    nog geen reacties