bekeken: 289 x
Waardeer dit artikel:
1 vote, average: 3,00 out of 51 vote, average: 3,00 out of 51 vote, average: 3,00 out of 51 vote, average: 3,00 out of 51 vote, average: 3,00 out of 5
(3,00)
(Inloggen is vereist)

Equip Auto praat bezoekers bij

DOMEIN:

Geplaatst op: 21 mei 2019, 12:45

Leestijd: < 1 minuut

Op de komende aftersalesbeurs Equip Auto (15 t/m 19 oktober) kunnen de verwachte 95.000 bezoekers terecht voor een reeks seminars. Dit conform de slogan van de beurs ‘Repairing today, preparing tomorrow’.

De bijeenkomsten draaien om drie thema’s: training, innovatie en aandachtspunten voor de industrie. Aan bod komen zowel de nieuwste uitdagingen als de nieuwste oplossingen. Het is een lange reeks van presentaties. Bijvoorbeeld over nieuwe technische vaardigheden, de ontwikkeling van CNG en LPG, onderhoud aan elektronica, trends in schadeherstel (materialen, lasmethoden), ADAS/kalibreren, communicerende diagnosetools, onderhoud aan elektrische auto’s, hergebruik van onderdelen, remote diagnostics.

Wie wil, kan zich elke dag doorlopend laten informeren. Maar vooraf een selectie maken is misschien verstandiger. Dat kan op de website van de beurs.

Audi traint technici met…Elektriciteit EU 3,5 procent…
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties