bekeken: 495 x
Waardeer dit artikel:
1 vote, average: 3,00 out of 51 vote, average: 3,00 out of 51 vote, average: 3,00 out of 51 vote, average: 3,00 out of 51 vote, average: 3,00 out of 5
(3,00)
(Inloggen is vereist)

Eurorepar breidt lijnen uit

DOMEIN: Algemeen

Geplaatst op: 25 oktober 2018, 11:43

Leestijd: 1 minuut

Eurorepar breidt zijn assortimenten wiellagers, startmotoren en dynamo’s uit. Daarmee wordt de huidige dekkingsgraad van het Europese wagenpark verder verbreed.

euroreparZo zijn vanaf nu bij de kogellagers en rollagers nieuwe toepassingen gedekt voor de Renault Twingo I, Renault Captur, Volkswagen Golf III, Opel Corsa B en Fiat Punto. De setverpakking maakt de montage eenvoudig. Afhankelijk van de toepassing levert Eurorepar het lager en de dop, schroef, moer, seegerringen, vet en ABS-ringen.

De kwaliteit van het gebruikte materiaal (onder meer vet en pakkingen) vermindert wrijvingen en slijtage. Daardoor worden contactcorrosie en micro-beschadigingen als gevolg van trillingen beperkt, stijgen de prestaties, het comfort en het energierendement van het voertuig en blijft de werking van de ABS verzekerd. In totaal omvat het lageraanbod van Eurorepar 548 onderdeelnummers, goed voor meer dan tachtig procent van het Europese wagenpark.

Startmotoren

Naast het lageraanbod breidt Eurorepar ook zijn programma wisselstroomdynamo’s en startmotoren uit. Daarmee komt deze range nu uit op 367 referenties, zoals voor de Citroën C4, Dacia Logan, Opel Corsa D, Peugeot 308, Renault Clio III en Volkswagen Golf V. Het gaat om 179 nieuwe dynamo’s en 188 startmotoren. Alles bijeen worden daardoor twee keer zoveel voertuigtoepassingen gedekt (bijna zeventig procent van het Europese wagenpark van personenauto’s en lichte bedrijfsvoertuigen van de PSA-groep en andere merken).

Tags: , , , ,

Volledig elektrische Maxus…Recordomzet LKQ in derde…
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Je moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties

    nog geen reacties