bekeken: 260 x
Waardeer dit artikel:
0 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 5
(0,00)
(Inloggen is vereist)

Febiac en Renta ontwikkelen online kennisplatform

DOMEIN: Algemeen

Geplaatst op: 14 februari 2019, 16:55

Leestijd: 1 minuut

Automobielfederatie Febiac ontwikkelde samen met voertuigverhuurdersfederatie Renta het online kennisplatform hoezitdat.be.

Op deze website bundelen ze hun kennis over de automobielsector en vinden bezoekers allerlei vragen, die op te delen zijn in vijf grote categorieën: milieu, mijn wagen, mobiliteit, technologie en fiscaliteit. Het is de bedoeling dat het platform een echte kennisbank wordt, die voortdurend met nieuwe informatie wordt aangevuld.

Hoe dat dat nou?

Joost Kaesemans, directeur communicatie bij Febiac: “De autosector kent veel ontwikkelingen, en op alle vlakken: zowel autobezit als technologie, milieu, mobiliteit en fiscaliteit. Uit de vele vragen die ons over al deze thema’s bereiken, blijkt duidelijk dat niet enkel de eindgebruiker, maar ook professionals uit de sector en journalisten zich geregeld afvragen: ‘Hoe zit dat daar nu mee?’ Om de vele onzekerheden de wereld uit de helpen, hebben we daarom beslist om een centraal kennispunt op te richten, dat iedereen toegang geeft tot objectieve informatie en cijfers.”

 

 

Tags: , ,

Duitser voor reparatie naar…Meer samenwerking BMW en…
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Je moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.