bekeken: 666 x
Waardeer dit artikel:
0 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 5
(0,00)
(Inloggen is vereist)

Fixico sluit partnerschap met Aon

DOMEIN:

Geplaatst op: 3 oktober 2018, 11:32

Leestijd: < 1 minuut

Verzekeringsmaatschappij Aon lanceert samen met Fixico, het platform voor carrosserieherstel, een volledig digitale oplossing om autoschades af te handelen.

Aon’s claim management services worden aangevuld en versterkt door het digitale platform van Fixico. Deze nieuwe oplossing zal aangeboden worden aan de fleetklanten van Aon in België. Zo kunnen voertuigvloten hun reparatiedoorlooptijden en herstelkosten drastisch verlagen en worden er door het transparante proces waardevolle inzichten geleverd aan alle betrokkenen.

Digitale schadeafhandeling

“Als leider in risk-management en industriële verzekeringsmakelarij streven we er altijd naar om onze klanten de beste oplossingen aan te bieden. Daarom hebben we samen met Fixico, een dynamisch en snelgroeiend technologisch bedrijf, een unieke digitale oplossing voor schadeafhandeling ontwikkeld. We zijn verheugd dat we deze tool als eerste naar de Belgische fleetmarkt kunnen brengen”, stelt Al Pijnacker namens Aon Belgium.

Gebruiksvriendelijk

“De wereld verandert snel: digitalisering en innovatie wijzigen de manier waarop we met autoschade omgaan”, zegt Derk Roodhuyzen de Vries, oprichter en ceo van Fixico. “We zijn enthousiast om partner te zijn van de leidende speler in de Belgische fleetmarkt die net als wij vastberaden is om het afhandelingsproces van voertuigschades te optimaliseren. Fleetbestuurders en claim managers worden nu op een gebruiksvriendelijke manier verbonden met kwalitatieve carrosseriebedrijven. Al bij het ontwerp van ons platform zijn we erop gefocust om alle betrokkenen toegevoegde waarde te bieden.”

Bibendum is Icoon van het…Nieuwe uitstraling voor…
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties