bekeken: 360 x
Waardeer dit artikel:
0 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 5
(0,00)
(Inloggen is vereist)

Forse groei Arval België

DOMEIN: Leasing

Geplaatst op: 13 februari 2018, 16:37

Leestijd: 1 minuut

In 2017 bevestigde Arval zijn leiderschapspositie in de sector van operationele leasing van wagens in België. De grootte van de vloot steeg tot 58.774 wagens eind december 2017. De vloot van Arval is  bijgevolg gestegen met 11,83 procent.

Deze stijging is te danken aan alle klantensegmenten van Arval. De grootste stijging ligt echter bij de kleine en middelgrote bedrijven, waarvan de vloot bijna verdubbeld is. Wereldwijd is de autonome groei van Arvals leasewagenpark met 7,4 procent gestegen tot 1.103.835 voertuigen.

Unieke benadering

De uitstekende prestaties van Arval België in 2017 zijn te verklaren door de hoge kwaliteit van de aangeboden diensten, die mogelijk wordt gemaakt door een unieke benadering van haar klanten. Arval werkt met meerdere Account Teams die alle expertises bundelt om ten dienste te stellen van de klanten en die zo zijn klanten en bestuurders in het middelpunt van de belangstelling zet. Deze Account Teams werken als mini-leasemaatschappijen binnen Arval.

Flexibiliteit

Arval Mid-Term Rental heeft eveneens een mooie groei doorgemaakt wat betreft zijn vloot in België. Dit product biedt de vereiste flexibiliteit om de mobiliteit van medewerkers met tijdelijke contracten te garanderen. Ideaal voor seizoensgebonden contracten, interim medewerkers, expats of andere tijdelijke noden.

Arval wenst de referentie van de sector te blijven als het gaat om het aanbieden van complete mobiliteitsoplossingen en het geven van het beste advies in een veranderende wereld aan zijn klanten.

Tags: ,

BMW Group Belux kiest voor…Workshop hybride en EV op…
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Je moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties

    nog geen reacties