bekeken: 536 x
Waardeer dit artikel:
1 vote, average: 4,00 out of 51 vote, average: 4,00 out of 51 vote, average: 4,00 out of 51 vote, average: 4,00 out of 51 vote, average: 4,00 out of 5
(4,00)
(Inloggen is vereist)

Fource voegt schokdempers Anschler toe

DOMEIN: Productnieuws

Geplaatst op: 25 augustus 2017, 12:03

Leestijd: 1 minuut

Fource breidt zijn assortiment schokdempers (Nipparts, Monroe) uit met Anschler. De volgens OE-specificaties vervaardigde dempers zijn exclusief voor het Fource-netwerk beschikbaar. Ze voldoen aan de kwaliteitsnorm en prestaties die de Nederlandse distributeur hanteert.

Met de toevoeging van Anschler mikt Fource op het Europese wagenpark met een leeftijd van acht jaar en ouder. Er zijn 208 referenties, samen goed voor 96 procent van het wagenpark.

Elke schokdemper van Anschler bevat een verchroomde zuigerstang, met het oog op voor een langere levensduur. Verder voorziet de fabrikant volgens Fource in uitvoerige test van de afdichtringen, om lekken tegen te gaan, en in gerobotiseerde lasnaden voor de afwerking. De passing geldt als “uitstekend”. Standaard geldt een garantie 24 maanden, ongeacht het aantal kilometers.

Kenteken

Het Anschler assortiment is verkrijgbaar bij het Full Fource en Full Fource Partner netwerk. De 208 referenties zijn te bestellen via mijngrossier.be en de webshops. Anschler is onderdeel van de reeks merken die Fource exclusief op de markt heeft gebracht, zoals Eicher, Transmech, Q-drive, Messmer en Turbojetzt.

Tags: , , ,

ADAC-test: ook andere merken…Fastfitter Midas gaat…
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Je moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties

    nog geen reacties