bekeken: 495 x
Waardeer dit artikel:
0 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 5
(0,00)
(Inloggen is vereist)

Francis Deprez ceo D’Ieteren Groep

DOMEIN:

Geplaatst op: 1 juli 2019, 08:54

Leestijd: 1 minuut

De Raad van Bestuur van D’Ieteren heeft Francis Deprez benoemd tot ceo van de groep. Francis Deprez was reeds lid van het uitvoerend comité sinds 2016.

Nicolas D’Ieteren, Voorzitter van de Raad van Bestuur: “De Raad is verheugd binnen de Groep de juiste persoon voor de rol van ceo te hebben gevonden.  Dit getuigt van het talent in onze managementteams.  Als lid van het Executive Committee sinds bijna drie jaar, kent Francis onze groep door en door en is perfect vertrouwd met de ambities, uitdagingen, organisatie, het familiale aandeelhouderschap en de waarden. Zijn eerdere ervaring in strategische consultancy, maar ook in het executive management van internationale ondernemingen zal bijzonder waardevol zijn en zal de groep in staat stellen om een nieuw hoofdstuk aan te vatten, terwijl de ontwikkeling en consolidatie van elk van onze activiteiten verdergezet worden.”

Uitmuntendheid

francis-deprezFrancis Deprez: Ik voel me zeer vereerd en dankbaar dat ik de kans krijg om DIeteren te leiden tijdens het volgende boeiende hoofdstuk in zijn lange bestaan. Ik ben blij dat ik een sterk en ondersteunend team om me heen heb waarop ik kan rekenen, en heel specifiek ook met Arnaud Laviolette, mijn collega in het Uitvoerend Comité . Samen met de DIeteren familie en de Raad van Bestuur zullen we onze strategie consequent voortzetten. We ontwikkelen onze bestaande activiteiten verder met het oog op uitmuntendheid en op de lange termijn, met de steun van onze ervaren managementteams van DIeteren Auto, Belron en Moleskine. En we blijven zoeken naar bijkomende investeringsopportuniteiten die waarde creëren en een aanvulling vormen op onze familie van ondernemingen.

Ervaring

Francis Deprez (54 jaar) heeft een diploma Toegepaste Economische Wetenschappen van de Universiteit Antwerpen (UFSIA) en een MBA van Harvard Business School.  Hij werkte vijftien jaar bij McKinsey & Company, waarvan acht jaar als Partner, vijf jaar bij Deutsche Telekom als Senior VP Strategy en vijf jaar bij Detecon International als CEO. Sinds september 2016 is hij lid van het Executive Committee van D’Ieteren.

D’Ieteren Auto in…Een kijkje in de…
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties