bekeken: 724 x
Waardeer dit artikel:
1 vote, average: 3,00 out of 51 vote, average: 3,00 out of 51 vote, average: 3,00 out of 51 vote, average: 3,00 out of 51 vote, average: 3,00 out of 5
(3,00)
(Inloggen is vereist)

Garage De Backer is PCA Merkspecialist

DOMEIN: Werkplaats

Geplaatst op: 29 maart 2019, 15:13

Leestijd: 1 minuut

Garage De Backer H&F bvba is per 1 maart jl. toegetreden tot de formule PCA Merkspecialist. Het garagebedrijf uit Adegem is gericht op onderhoud en reparatie van Peugeot en Citroën.

Zaakvoerder Frederik De Backer noemt de uitbreiding “een logische stap om onze klanten nog meer te kunnen bieden: altijd up-to-date geschoold personeel en faire prijzen. Wij zijn groot door klein te blijven met een persoonlijke aanpak en een professionele manier van werken.”

Garage De Backer doet alles rond automobiel: van verkoop en levering tot inschrijving bij de dienst inverkeerstelling, van kredietvoorstel tot de verzekering, van pechhulp tot berging, ombouwing en uitdeuken na een ongeval. Binnenkort is Garage de Backer ook MOOBI center (specialist in elektrische mobiliteit – HEV2 gecertificeerd). Tevens zijn bij de PCA Merkspecialist ook andere merken auto’s welkom, zowel particulier als zakelijk.

PCA Merkspecialist

PCA is een vereniging van specialisten in Peugeot en Citroën. De bedrijfsvoering en -uitstraling, klantenbehandeling en -begeleiding en de voertuigkennis van de monteurs zijn centraal vastgelegd. PCA opereert als zelfstandige merkspecialistenvereniging voor Nederland en België.

foto: Zaakvoerder Frederik De Backer (l.) en formulemanager Raymond Crezee.

Tags: , , , , ,

Compensatie onterechte…Congres Clepa: hier met die…
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Je moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.