bekeken: 437 x
Waardeer dit artikel:
2 votes, average: 3,50 out of 52 votes, average: 3,50 out of 52 votes, average: 3,50 out of 52 votes, average: 3,50 out of 52 votes, average: 3,50 out of 5
(3,50)
(Inloggen is vereist)

Ginion Wavre: Certified BMW Classic Partner

DOMEIN: Werkplaats

Geplaatst op: 10 januari 2019, 11:14

Leestijd: 1 minuut

Ginion Wavre is de eerste Certified BMW Classic Partner van de hele Benelux. Om dit te vieren, brengt het bedrijf een BMW 2002 turbo van 1974 naar het Dream Cars Salon in paleis 1 van de Heizel (19 tot 27/1).

Certified BMW Classic Partners hebben de expertise én de tools in huis om wagens vanaf de BMW E38 7 Reeks en BMW E39 5 Reeks én ouder te onderhouden en herstellen. In 2019 zal BMW Group Belux bijkomende BMW concessiehouders auditeren en het label van erkend Certified BMW Classic Partner toekennen. Met het technisch werkmateriaal van toen en rechtstreekse toegang tot een catalogus van oude onderdelen, kunnen zij de liefhebbers van BMW klassiekers opnieuw bedienen.

Tools

Stéphane Sertang, ceo van Ginion Group, is “bijzonder verheugd dat wij onze passie voor klassieke wagens kunnen delen met onze trouwe klanten en gemotiveerd team. We hebben alle tools in handen om de liefhebbers van mooie BMW klassiekers te begeleiden en hen te helpen in het realiseren van hun droom. Bovendien dragen we ons steentje bij om ons rijdend patrimonium in ere te houden.”

Erfgoed

Eddy Haesendonck, CEO en voorzitter van BMW Group Belux, licht toe: “Héél veel BMW modellen zijn voor eeuwig in het collectieve geheugen gegrift. Zo is de BMW 2002 turbo met recht een ‘Dream Car’. Met ons programma van BMW Classic Authorised Automobile Dealer willen we de liefhebbers van ons erfgoed de kans geven om hun wagen terug in oorspronkelijke staat te herstellen en het legendarische rijplezier ook voor de toekomst te verzekeren.”

Tags: , , ,

Deldo verdubbelt…PN-meter tegen fraude…
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Je moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.