fbpx
bekeken: 376 x
Waardeer dit artikel:
0 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 5
(0,00)
(Inloggen is vereist)

GOCA-manager vicepresident CITA

DOMEIN:

Geplaatst op: 9 april 2019, 12:03

Leestijd: < 1 minuut

Pascal Buekenhoudt, project & innovation manager bij keuringsinstantie GOCA, de koepelfederatie van de autokeuringsorganisaties en rijexamencentra, werd door zijn internationale collega’s gekozen als vicepresident van koepelorganisatie CITA.

Daarnaast is Gerhard Müller, lid van het managementteam van TüV Süd, is voor een periode van twee jaar gekozen tot voorzitter van CITA, de internationale koepelorganisatie van geaccrediteerde keuringsstations en -instanties zoals TüV, Dekra, GOCA en RDW waarbij inmiddels 53 landen zijn aangesloten.

Deeltjesteller

Buekenhoudt is al enige tijd lid van het Bureau Permanent van CITA en leidde onder andere de workshop Environmental Protection tijdens het tweejaarlijkse CITA-congres, dat deze keer in de Koreaanse hoofdstad Seoul werd gehouden. Buekenhoudt is al jaren bij CITA betrokken en is onder andere actief met het voorbereiden van de introductie van de deeltjesteller (voor het emissiemeten van Euro 6 motoren) als onderdeel van de emissietest bij de voertuigkeuring.

Toekomstige mobiliteit

CITA begint een steeds belangrijkere rol te krijgen in de discussie tussen overheden, autofabrikanten, brancheorganisaties en zelfs consumenten als het om de veiligheid van de toekomstige mobiliteit gaat. Connectiviteit, ADAS en emissies, staan hoog op de agenda van de keurende instanties binnen de koepelorganisatie.

Verplichte preregistratie…Potentieel voor duurzamer…
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties