fbpx
bekeken: 1566 x
Waardeer dit artikel:
409 votes, average: 2,78 out of 5409 votes, average: 2,78 out of 5409 votes, average: 2,78 out of 5409 votes, average: 2,78 out of 5409 votes, average: 2,78 out of 5
(2,78)
(Inloggen is vereist)

Heiwegen Consultancy ook in Belgie

DOMEIN:

Geplaatst op: 31 juli 2013, 12:41

Leestijd: < 1 minuut

Heiwegen Consultancy, HRM-partner voor de automotive sector, is na twintig jaar in de Nederlandse markt actief te zijn uitgebreid naar België. De 52-jarige Baudouin Claeskens zal voor het op te richten Heiwegen Consultancy Belgium de markt gaan bewerken.

Baudouin Claeskens over zijn aanstelling: “Ik kijk ernaar uit om Heiwegen Consultancy Belgium de zelfde troeven te geven en op korte termijn een gelijkwaardige positie in de Belgische markt te bereiken. Anderzijds weet ik dat de start van onze activiteiten in een moeilijke periode valt voor de sector, maar ik ben er zeker van dat de kwaliteiten van het concept het verschil zullen maken.”

“Claeskens heeft voor DAF Trucks in België, Tjechië en Slovakije en Nederland op de internationale afdeling gewerkt. Verder heeft hij ook voor Scania in Nederland, België en voor het hoofdkantoor in Zweden zijn activiteiten ontplooid”, aldus Perry Van Gerwen van het consultancybedrijf.

Autoverkopen zeventien procent…Maurits Binnendijk promoveert…
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties