bekeken: 264 x
Waardeer dit artikel:
1 vote, average: 3,00 out of 51 vote, average: 3,00 out of 51 vote, average: 3,00 out of 51 vote, average: 3,00 out of 51 vote, average: 3,00 out of 5
(3,00)
(Inloggen is vereist)

Herr salesmanager NTN-SNR Benelux

DOMEIN: Algemeen

Geplaatst op: 8 augustus 2019, 08:16

Leestijd: 1 minuut

Onderdelenfabrikant NTN-SNR, bekend van onder meer zijn wiellagers, heeft Christian Herr aangesteld als deputy salesmanager Automotive Aftermarket in de Benelux, Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland.

Hij werkt vanaf de vestiging Erkrath (bij Düsseldorf) en is medeverantwoordelijk voor de toekomstige verkoopstrategie van de business unit. Zijn taak is met name de relatie te versterken met grote inkoopcoöperaties en daarnaast nieuwe klanten ontwikkelen.

Christian Herr begon zijn carrière in de technische sector en is meester autotechniek (‘Kraftfahrzeugtechnikermeister’). Hij is sinds 2015 actief voor NTN-SNR, aanvankelijk in de technische ondersteuning en sinds 2016 als Area Sales Manager Germany. NTN-SNR Roulements maakt deel uit van de NTN Corporation, goed voor een jaaromzet van 5,7 miljard euro. Het bedrijf is een van de grootste ontwerpers, ontwikkelaars en fabrikanten van wentellagers en homokinetische koppelingen. NTN heeft in Europa bijna zevenduizend mensen in dienst en beschikt over vijftien productielocaties, waaronder zeven in Frankrijk.

Tags: , ,

Gemiddelde leeftijd afgedankte…Poetsdoekservice Mewa ook in…
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Je moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties

    nog geen reacties