bekeken: 409 x
Waardeer dit artikel:
0 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 5
(0,00)
(Inloggen is vereist)

Hertz mobiliteitspartner van DEME

DOMEIN:

Geplaatst op: 28 november 2018, 09:29

Leestijd: < 1 minuut

Autoverhuurder Hertz Benelux is de nieuwe mobiliteitspartner van bagger-, waterbouw- en milieugroep DEME voor de kortetermijnverhuur. Met de driejarige samenwerking realiseren de organisaties samen een duurzaam mobiliteitsplan voor alle werknemers van DEME.

Hertz Benelux levert per direct alle benodigde wagens voor het personeel van DEME. De focus ligt daarbij op een duurzaam gebruik van het wagenpark. Om die reden houdt Hertz Benelux alle kortetermijnhuurwagens in zijn beheer. Werknemers van DEME kunnen tijdens verlofperiodes gebruikmaken van een Opel Astra of een Fiat Tipo.

Duurzaamheid

Het nieuwe mobiliteitsplan past in de duurzaamheidsplannen van beide organisaties en de doelstelling om de milieu-impact van zakelijk reizen te beperken. Eric Siewers, verkoopdirecteur Benelux bij Hertz: “Ik ben verheugd dat DEME haar vertrouwen in Hertz heeft uitgesproken door middel van onze samenwerking. DEME is een belangrijke schakel in het realiseren van de groeiambitie van Hertz binnen de Benelux en sluit perfect aan bij onze globale doelstelling om de impact op het milieu te beperken.”

DEME’s fleetmanager Sarah Roberts zegt: “Betrouwbaarheid, zekerheid en ervaring zijn belangrijke eigenschappen die wij zoeken in een mobiliteitspartner. Met het honderdjarig bestaan bewijst Hertz dat het deze eigenschappen bezit. Wij zijn verheugd over deze duurzame insteek van het nieuwe mobiliteitsplan en we kijken uit naar een mooie samenwerking.”

Osram aandeelhouder platform…Miel Horsten regionaal…
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties