fbpx
bekeken: 141 x
Waardeer dit artikel:
0 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 5
(0,00)
(Inloggen is vereist)

Hödlmayr Logistics Belgium voorzichtig optimistisch

DOMEIN:

Geplaatst op: 29 september 2020, 10:08

Leestijd: < 1 minuut

De auto-industrie begint zich geleidelijk te herstellen na de dramatische maanden als gevolg van de coronapandemie. Ook de Hödlmayr-vestiging in het Belgische Tongeren, Hödlmayr Logistics Belgium, kijkt de herfst met voorzichtig optimisme tegemoet.

Reactiesnelheid en het nodige aanpassingsvermogen laten de auto-experts ervan uitgaan dat de markt zich tegen eind 2020 weer zal stabiliseren op ongeveer 70/75 procent van het volume van vorig jaar. Hödlmayr Logistics Belgium is met 193 medewerkers een van de grootste werkgevers in de Belgische autologistiek. De onderneming beschikt over meer dan 81 gespecialiseerde car carriers en transporteert jaarlijks 432.000 voertuigen.

Maatregelen

“Ook onze medewerkers zijn teruggevallen op de mogelijkheid van economische werkloosheid – in totaal heeft 80 procent van ons personeelsbestand hiervan gebruikgemaakt. Daarnaast zijn we bij het merendeel van onze bedienden overgeschakeld op telewerk. Momenteel werken zij in groepen beurtelings een dag thuis en enkele dagen op kantoor. Bovendien hebben we alle aanbevolen veiligheidsmaatregelen ingevoerd in de onderneming. Zo is het verplicht om een mondmasker te dragen, hebben we dispensers met ontsmettingsgel en schermen in plexiglas voorzien, en om het personeel bewust te maken van het juiste gedrag om dit virus te bestrijden, hebben we zelf een communicatiecampagne gelanceerd. Ook voor de contacten met externe bezoekers zijn duidelijke regels opgesteld. De best mogelijke bescherming voor alle betrokkenen is en blijft onze hoogste prioriteit”, zo vat Michael Geschke, zaakvoerder van Hödlmayr Logistics Belgium, de afgelopen maanden samen. Hij voegt eraan toe: “Het eerste semester was sterk getekend door Covid-19. Als er zich in de herfst geen andere onvoorzienbare gebeurtenissen voordoen, kunnen we ervan uitgaan dat de markt ook tot rust zal komen.”

Remarketing

Naast de consequente klantenbinding zet Hödlmayr Logistics Belgium verder in op nieuwe zaken in de afdeling Remarketing. Sinds begin mei begeleiden de autodeskundigen bijvoorbeeld prestigieuze klanten in het segment van de tweedehandswagens. Alle voorbereidende werkzaamheden worden hierbij uitgevoerd: reiniging van het voertuig, eventuele herstellingswerken, de best mogelijke veilige opslag en het geautomatiseerd uploaden van foto’s van de voertuigen die klaar zijn.

Batterij komt in…Parkmobile en Q-Park slaan…
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties