bekeken: 267 x
Waardeer dit artikel:
1 vote, average: 3,00 out of 51 vote, average: 3,00 out of 51 vote, average: 3,00 out of 51 vote, average: 3,00 out of 51 vote, average: 3,00 out of 5
(3,00)
(Inloggen is vereist)

Hoe verkoop ik een elektrisch voertuig?

DOMEIN: Retail

Geplaatst op: 28 februari 2019, 12:38

Leestijd: 1 minuut

In opdracht van De Autospecialist uit Sint-Niklaas heeft Sergoyne Diagnostics de training ‘Hoe verkoop ik een elektrisch voertuig?’ ontworpen. De training werd voor het eerst gegeven in de showroom van De Autospecialist.

Jo Vermeiren, zaakvoerder van De Autospecialist: “Het is niet zo dat we al veel elektrische voertuigen binnen krijgen in onze werkplaats, en ook de verkoop is nog zeer matig bij ons. Echter moeten we gaan ‘voordenken’ op de toekomst, en nu al gaan handelen, willen we onze zaak klaar kunnen maken voor deze veranderingen in automotive. We zijn bij De Autospecialist niet de grote voorlopers in elektrische mobiliteit, maar we dienen er wel klaar voor te zijn. Mijn team van verkopers en werkplaatsmedewerkers dient goed op de hoogte te zijn, over de nieuwe elektrische mobiliteit. Ik wens absoluut te vermijden dat er een voertuig met verbrandingsmotor verkocht wordt aan een klant, die eigenlijk veel meer voordeel zou hebben bij elektrisch rijden. We moeten de klant optimaal helpen, volledig op maat van zijn behoeften en levensstijl.”

Juiste informatie

Trainer Sven Van Malder: “Eens de verkoper goed op de hoogte is over de voor- en nadelen van een elektrische voertuig, zal dit een enorme meerwaarde zijn voor een koper. De moderne consument haalt al zijn informatie vanop het internet en social media, en daar circuleert nogal eens verkeerde informatie en fake news. Het is aan ons, professionals om de koper goed te gaan informeren met de juiste informatie.”

Herhaling

De betrokkenen hebben de training als een groot succes ervaren. De training wordt dan ook herhaald, bij Sergoyne Diagnostics, op 19 oktober 2019.

Tags: , , ,

Meer mogelijk met…Omzet LKQ groeit 22 procent in…
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Je moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties

    nog geen reacties