bekeken: 1241 x
Waardeer dit artikel:
193 votes, average: 2,60 out of 5193 votes, average: 2,60 out of 5193 votes, average: 2,60 out of 5193 votes, average: 2,60 out of 5193 votes, average: 2,60 out of 5
(2,60)
(Inloggen is vereist)

HoloLens gevaar voor grote verdelers

DOMEIN: Algemeen

Geplaatst op: 24 november 2015, 13:15

Leestijd: 1 minuut

Volvo Cars en Microsoft hebben een noviteit onbtwikkeld die wel eens het einde zou kunnen betekenen van grote verdeelpunten. Met de Microsoft HoloLens kunnen klanten via virtual reality een nieuwe auto bewonderen en vooral ervaren. Daarmee ligt de markt voor kleine popup-stores voor nieuwe auto’s volledig open.

Beide firma’s zullen mogelijk ook samenwerken op het vlak van technologieën voor autonoom rijden en het gebruik van data van geconnecteerde wagens voor het ontwikkelen van nieuwe diensten. HoloLens, een krachtige draagbare computer, verweeft hologrammen met de realiteit. Zo biedt het de vrijheid om beleving op maat te creëren die klanten zelf kunnen aansturen. De HoloLens¬technologie geeft verdelers ook de kans om het klassieke verkooppunt te verlaten en een Car Configurator te gebruiken in kleine pop¬up-winkels, winkelcentra of de winkelstraat.

Tags: , , ,

Vlaanderen wil wagenpark…90% Belgen ongerust over…
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Je moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.