bekeken: 500 x
Waardeer dit artikel:
0 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 5
(0,00)
(Inloggen is vereist)

Hoofdkantoor LKQ Europe naar Zürich

DOMEIN: Algemeen

Geplaatst op: 30 oktober 2019, 17:07

Leestijd: 1 minuut

LKQ verhuist op een nog te bepalen moment zijn Europese hoofdkantoor van Londen naar Zürich. Er komen ongeveer zeventig mensen te werken.

Dat maakte ceo Arnd Franz deze week in Duitsland bekend in gesprekken met de vakpers. De aanstaande verplaatsing zou niets te maken hebben met Brexit, maar alles met de strategische keus voor een meer centrale positie in Europa. Naar een geschikte locatie in de Zwitserse stad wordt momenteel gezocht.

OE

Franz vertelde ook dat LKQ (moederbedrijf van onder meer Fource) een kans ziet ten aanzien van de distributie van OE-onderdelen. “De aftermarket verandert, dan doen zich nieuwe kansen voor”, aldus Franz.
Een van de kansen is volgens hem de oprukkende digitalisering van de aftersales. De benodigde investeringen zijn voor een individueel, universeel autobedrijf best groot. Hier kan LKQ wellicht een rol in gaan spelen.

Tags: ,

Nederlandse Hitachi neemt…Strengere LEZ-regels Antwerpen
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Je moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties

    nog geen reacties