fbpx

Huisregels

Aftersales Magazine pretendeert niet voor niets Hét vakblad ìn de Autobranche te zijn. Die claim staat voor een toegankelijke redactie die luistert naar de geluiden vanuit de branche in plaats van te oordelen, hoog vanuit een ivoren toren. De website onderstreept dit onder meer door bezoekers in staat te stellen om rechtstreeks te reageren op artikelen, mits deze enkele huisregels respecteren.

Fatsoensnormen

Berichten worden direct geplaatst, maar de redactie behoudt zich het recht voor ongepaste inhoud te verwijderen. Vanzelfsprekend gelden algemene fatsoensnormen net zo goed voor internetreacties, dus scheldpartijen worden verwijderd. Ook laster wordt niet getolereerd, maar dat is ten overvloede omdat de wet dit al strafbaar stelt.

Commerciële boodschappen

Om commerciële boodschappen te plaatsen biedt Aftersales Magazine diverse mogelijkheden (zie ‘Adverteren’) maar de reactiemogelijkheid hoort daar niet bij: commerciële boodschappen worden daar verwijderd.

Reageren gebeurt op persoonlijke titel, dus onder vermelding van naam en eventueel bedrijf. Anonieme reacties worden verwijderd. Van elke reactie registreren we het ip-adres om misbruik te voorkomen.

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties