bekeken: 400 x
Waardeer dit artikel:
1 vote, average: 4,00 out of 51 vote, average: 4,00 out of 51 vote, average: 4,00 out of 51 vote, average: 4,00 out of 51 vote, average: 4,00 out of 5
(4,00)
(Inloggen is vereist)

Info-video’s kalibratie camera ruitspecialisten

DOMEIN:

Geplaatst op: 18 oktober 2018, 14:40

Leestijd: < 1 minuut

Automotive Glass Europe, het netwerk van circa 1600 specialisten in ruitherstel en -vervanging, komt met twee informatievideo’s over camerakalibratie in voertuigen met ADAS-voorzieningen. Het doel is polishouders te informeren over nut en noodzaak van de kalibratie.

De bewegende beelden zijn te zien op het eigen Youtube-kanaal van de organisatie. Ze zijn meertalig, om partners in alle twintig landen van dienst te kunnen zijn. De Engelse, Portugese en Italiaanse versie zijn inmiddels ingesproken. Voor België volgen de Vlaamse en Franse video’s volgens de organisatie binnen twee weken, via Touring Glass.

Verwarring

“Klanten van verzekeraars weten vaak niet eens dat er een camera op de voorruit zit”, zegt Pim de Ridder, managing director van Automotive Glass Europe. “Als ze dan te horen krijgen dat ze hun auto een dag moeten inleveren of zelfs dienen terug te komen wekt dat verwarring. Het gaat om nieuwe techniek.” De ongeveer één minuut durende uitleg zal te zien in de wachtruimte of bij de balie van de ruitspecialisten. Naast deze beknopte, op eindgebruikers afgestemde informatie creëert de koepelorganisatie een online forum voor monteurs. Daarop kunnen autoruitspecialisten tips en andere praktijkervaring uitwisselen.

Britse AAG neemt Platinum overWerkplaats van toekomst op…
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties