bekeken: 468 x
Waardeer dit artikel:
0 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 5
(0,00)
(Inloggen is vereist)

Introductie Eurol Service Point-garageformule

DOMEIN:

Geplaatst op: 10 maart 2020, 13:32

Leestijd: < 1 minuut

Smeermiddelenfabrikant Eurol introduceert de Eurol Service Point-garageformule in de Belgische markt. Hiermee voorziet Eurol in de behoefte aan een laagdrempelige formule die garagisten de nodige ondersteuning geeft om het rendement op smeermiddelen te verhogen.

Dennis Marsman, marketingmanager bij Eurol: “Na de recente succesvolle introductie van Eurol Service Point in Nederland, zijn er inmiddels al meer dan 75 locaties aangesloten bij de garageformule. Ook kregen we direct meerdere aanvragen van garagebedrijven uit de Belgische markt. Samen met onze Belgische partners en dealers hebben we daarop besloten om onze garageformule ook te lanceren in de Belgische markt.”

Kennis en expertise

Eurol Service Point voorziet garagisten in de behoefte aan kennis in een wereld waar smering steeds specialistischer wordt. De garageformule biedt garagisten de nodige technische en commerciële ondersteuning. Eurol is zowel ontwikkelaar als fabrikant van smeermiddelen en is met deze expertise in staat garagisten optimaal te ondersteunen. Denk hierbij aan sales- en marketingsupport, assortimentsadvies op maat, opleidingen, garage-uitstraling, verpakkingsconcepten, ondersteuning van de servicedesk, garage-equipment, promotionele middelen en opname in de Service Point Locator op de Nederlandstalige en Franstalige Eurol-website.

Certificaat

De garageformule kent bewust lage instapeisen. Eurol wil dat garagisten de vrijheid houden om te ondernemen. Wel wordt commitment gevraagd om aan de Eurol-kwaliteitsstandaard te voldoen. Garagebedrijven die instappen nemen deel aan de commerciële en technische training en ontvangen het Eurol Service Point-certificaat. Dit certificaat laat zien dat Eurol Service Points de benodigde specialistische kennis en producten in huis hebben.

Bodemsanering als…Bandenretail: lokaal…
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties