bekeken: 346 x
Waardeer dit artikel:
1 vote, average: 3,00 out of 51 vote, average: 3,00 out of 51 vote, average: 3,00 out of 51 vote, average: 3,00 out of 51 vote, average: 3,00 out of 5
(3,00)
(Inloggen is vereist)

Jubileumeditie IBIS van juni naar november

DOMEIN:

Geplaatst op: 27 maart 2020, 09:42

Leestijd: < 1 minuut

De voor begin juni geplande schadeconferentie IBIS Global Summit 2020 is verzet naar 19 en 20 november. Organisator International Bodyshop Industry Symposium handhaaft wel de geplande locatie, Le Méridien in Monaco.

De editie voor 2020 zou een bijzondere worden, dat was al bekend geworden na afloop van de vorige uitvoering, in Italië. Om het twintigjarige jubileum te vieren van de IBIS Global Summit 2020 zou de schadewereld bijeen komen op een locatie vol glamour: Monaco. Nu blijkt het event, zoals vele andere niet haalbaar meer te zijn voor de zomer. Volgens IBIS CEO Jason Moseley (foto) verandert er verder weinig aan de plannen voor komende editie, afgezien van de datum.

Het evenement begint op 19 november met een lunch, gevolgd door de eerste inhoudelijke sessies en een netwerkprogramma voor de avond. De erop volgende dag staat bol van de inhoudelijke sessies, waarna de festiviteiten losbarsten om het jubileum kracht bij te zetten. Aftersales Magazine is mediapartner van het evenement.

Geïnteresseerden in het evenement kunnen via de website op de hoogte blijven.

Coronacrisis: overzicht…93 procent minder nieuwe…
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties