fbpx
bekeken: 151 x
Waardeer dit artikel:
1 vote, average: 3,00 out of 51 vote, average: 3,00 out of 51 vote, average: 3,00 out of 51 vote, average: 3,00 out of 51 vote, average: 3,00 out of 5
(3,00)
(Inloggen is vereist)

Kleurbeheer Standox nu ook via app

DOMEIN:

Geplaatst op: 7 juli 2020, 11:19

Leestijd: < 1 minuut

Standowin iQ, de kleurensoftware van Standox, is nu beschikbaar als een app voor tablets en smartphones. De app is ontworpen als aanvulling op Standowin iQ Cloud, de mobiele digitale kleurmanagementoplossing van Standox.

Carrossiers krijgen met slechts één klik toegang tot alle functies van Standowin iQ Cloud via wifi-aangestuurde smartphones en tablets, en zij kunnen zelfs verbinding maken met andere apparaten op het netwerk. Of het nu de kantoorreceptie of de mengruimte is, carrossiers kunnen kleuren en tinten eenvoudig digitaal ophalen via mobiele netwerkapparaten en de Standowin iQ-app.

 Volledig digitaal kleurbeheer

“De app verbindt al onze digitale tools”, zegt Harald Klöckner, trainingsleider bij Standox voor Europa, het Midden-Oosten en Afrika. “Na registratie en verbinding met de apparaten die al in het carrosseriebedrijf worden gebruikt, zoals de spectrofotometer, IP-weegschaal of labelprinter, kan de dag van een carrossier nog sneller beginnen. De cloud zorgt ervoor dat taken, kleurmetingen en geselecteerde kleurformules in het systeem worden geladen. Standox biedt al een tijdje volledig digitaal kleurbeheer aan, maar de app maakt het proces nog gebruiksvriendelijker en brengt de verschillende tools samen.”

De app biedt tevens een geïntegreerde scannerfunctie die het taakbeheer kan versnellen. Automatische updates geven up-to-date informatie, formules en producten. De Standowin iQ-app is te downloaden via App Store en Google Play, of via de website van Standox.

Belgen ‘Europees kampioen’…Hankook voorkeursleverancier…
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties