bekeken: 647 x
Waardeer dit artikel:
0 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 5
(0,00)
(Inloggen is vereist)

Bosch KTS 250 nu beschikbaar

DOMEIN:

Geplaatst op: 24 mei 2019, 10:14

Leestijd: < 1 minuut

De nieuwe KTS 250 van Bosch rolt sinds kort van de productieband en is daarom vanaf nu beschikbaar in de Benelux. Het is een compacte en robuuste diagnosetester die dankzij het compleet nieuwe besturingssysteem de ESI[tronic]-werkplaatssoftware koppelt aan een groot gebruiksgemak.

De KTS 250 is de ideale diagnosetester voor een snelle en doelgerichte diagnose, onderhoudswerkzaamheden of een complete voertuigscan. Dat maakt hem uitermate geschikt voor kleinere werkplaatsen, fastfitters, schadeherstelbedrijven en pechhulpbedrijven, voor gebruik aan het onthaal of als extra toestel in grote werkplaatsen.

Voertuigidentificatie

Van zodra de KTS 250 op het voertuig wordt aangesloten, wordt de VIN-code automatisch uitgelezen en vindt een volautomatische voertuigidentificatie plaats. De voertuigscan levert een handig overzicht van de aanwezige foutcodes in de verschillende stuurapparaten. Het verwijderen van de foutcodes gebeurt met één enkele klik. Ook speciale functies en onderhoudstaken zoals service-intervalreset zijn via één druk op het scherm binnen handbereik. Voor oudere voertuigen zijn specifieke OBD-adapterkabels beschikbaar. Via de printfunctie kunnen de resultaten op een printer aangesloten op het werkplaatsnetwerk geprint worden.

Interface

De KTS 250 ondersteunt DoIP (Diagnostics over Internet Protocol), de nieuwe Ethernet- gebaseerde diagnose-interface. DoIP laat veel hogere overdrachtsnelheden toe. Daarnaast laat de KTS een simultane parallelle communicatie met verschillende stuuurapparaten via verschillende communicatiekanalen toe, wat resulteert in een snellere diagnose van alle stuurapparaten.

Updates

Het bijwerken van de gegevens gebeurt online via een WLAN-verbinding en zonder extra DVD-station of computeraansluiting. De softwareupdates gebeuren automatisch: de KTS 250 controleert – indien verbonden met het internet – of er nieuwe updates beschikbaar zijn en downloadt deze dan automatisch op de achtergrond, terwijl de tester gewoon verder wordt gebruikt. De updatefrequentie is bovendien zeer hoog – gemiddeld om de twee weken is er een update.

Jacques Coppieters naar…Sortimo Belux opent vestiging…
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties