bekeken: 973 x
Waardeer dit artikel:
117 votes, average: 2,57 out of 5117 votes, average: 2,57 out of 5117 votes, average: 2,57 out of 5117 votes, average: 2,57 out of 5117 votes, average: 2,57 out of 5
(2,57)
(Inloggen is vereist)

Kumho kiest nieuwe verdeler voor Benelux

DOMEIN: Algemeen

Geplaatst op: 4 augustus 2016, 13:40

Leestijd: 1 minuut

De internationale bandengroothandel S&H Tyres uit het Nederlandse Moerdijk is sinds 1 augustus verdeler voor de Benelux van het Koreaanse bandenmerk Kumho.

S&H Tyres neemt daarmee de import en distributie over van het eveneens Nederlandse Van Klei in Zoeterwoude, die daarmee een belangrijke productlijn verliest. “We zijn trots, maar ook blij dat Kumho onze onderneming heeft gekozen om dit mooie merk in de Benelux te vertegenwoordigen”, zegt Peter Ribbens, die binnen S&H Tyres verantwoordelijk wordt voor Kumho. “Behalve de complete lijn personenautobanden, gaan we ook het aanbod truckbanden oppakken. Voor ons de eerste keer dat we het vrachtwagensegment betreden”, stelt hij.

S&H Tyres heeft inmiddels de voorraad truckbanden van de vorige importeur overgenomen. Ribbens wil de bandenvervangingsmarkt markt zo breed mogelijk benaderen. Naast merkdealers en importeurs (van merken die met name Kumho als eerste montage inzetten, zoals Kia en Hyundai) zijn dat bijvoorbeeld de bandenspecialisten.

Tags: , , , , ,

Artexis Easyfairs neemt…Garantie-topman Nissan stapt…
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Je moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties

    nog geen reacties