fbpx
bekeken: 570 x
Waardeer dit artikel:
0 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 5
(0,00)
(Inloggen is vereist)

La Maison Citroën opent in Brussel

DOMEIN:

Geplaatst op: 2 maart 2018, 15:24

Leestijd: < 1 minuut

Het concept La Maison Citroën voor de stadsdealer heeft nu ook in Brussel een vestiging, bij garage Declerq. Dat maakt Citroën bekend. Een portret van deze stadsdealer vindt u in nummer 1 van Aftersales Magazine.

Citroën introduceerde het concept La Maison Citroën in 2017 in Parijs. Inmiddels zijn er zeven vestigingen operationeel: twee daarvan bevinden zich in Parijs, twee in China, een in Japan en een in Colombia. De zevende opent aan de 54 Rue du Page in Brussel. Voor het einde van het jaar wil Citroën er niet minder dan 25 geopend hebben.

Klantervaring

Het concept betekent een herziening van de totale klantervaring. Het omvat een geheel nieuwe opzet van de showroom. Het gaat niet langer om zoveel mogelijk modellen in de showroom te laten zien, maar de klantervaring van het merk te verrijken.

De showroom moet daarvoor warm en huiselijk aandoen. Er wordt veel gebruik gemaakt van hout, verschillende kleuren en materialen. Ook de digitale ervaring wordt via een 3D configurator en interactieve schermen vergroot.

Declerq

Garage Declerq is gevestigd in een 570 vierkante meter grote garage, die gedeeld wordt met Peugeot. Behalve showroom heeft deze vestiging ook een restaurant en bar.

Lees het artikel over Garage Declerq in nummer 1 van Aftersales Magazine.

Bosch komt met connector en…Profile bandenpartner van…
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties