fbpx
bekeken: 980 x
Waardeer dit artikel:
1 vote, average: 3,00 out of 51 vote, average: 3,00 out of 51 vote, average: 3,00 out of 51 vote, average: 3,00 out of 51 vote, average: 3,00 out of 5
(3,00)
(Inloggen is vereist)

LKQ en WESP slaan de handen in elkaar

DOMEIN:

Geplaatst op: 17 juli 2020, 08:53

Leestijd: < 1 minuut

LKQ, de grootste aanbieder van auto-onderdelen in de Belgische markt, zocht lange tijd een partner om zijn garageklanten nog beter te ondersteunen bij het uitbouwen van hun bedrijf. De zoektocht leidde naar automotive dienstverlener WESP.

WESP is een softwarepakket waarmee garagebedrijven hun resultaten kunnen analyseren. Dit bezorgt de zaakvoerders interessante inzichten en vormt de basis voor adviezen om de omzet en rendabiliteit te verbeteren. Bovendien biedt WESP de mogelijkheid om de resultaten en performantie van hun garage te vergelijken met algemene marktcijfers van gelijkaardige garagebedrijven en zo opportuniteiten te spotten. WESP is vandaag al geïntegreerd met twee grote garagebeheerplatformen, en dit wordt natuurlijk uitgebreid in de toekomst.

Pilotfase

Bovendien heeft LKQ de exclusiviteit over de implementatie van WESP in de Belgische markt. Zo biedt LKQ zijn garageklanten een extra voordeel ten opzichte van de concurrentie op de markt. Na een succesvolle pilotfase kunnen vanaf vandaag alle garageklanten van LKQ aan de slag met WESP.

Bijna veertig procent minder…Hybride grote winnaar…
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties