fbpx
bekeken: 904 x
Waardeer dit artikel:
1 vote, average: 4,00 out of 51 vote, average: 4,00 out of 51 vote, average: 4,00 out of 51 vote, average: 4,00 out of 51 vote, average: 4,00 out of 5
(4,00)
(Inloggen is vereist)

LKQ haalt zwaargewicht Hartmut Röhl binnen

DOMEIN:

Geplaatst op: 2 april 2020, 11:35

Leestijd: < 1 minuut

Hartmut P. Röhl wordt senior advisor government affairs bij LKQ Europe. Daarmee haalt de onderneming een zwaargewicht binnen die als geen ander de weg weet in bestuurlijk Brussel.

Röhl zal de weg voor LKQ verder moeten plaveien. Bij Figiefa is hij al vele jaren een bekend gezicht. Ook andere organisaties als Clepa, GVA, Traxio en Acea weten wie hij is.

Bij Figiefa en GVA was hij jaren voorzitter. Röhl is al zijn hele leven een verdediger van de rechten van het onafhankelijk kanaal en in het verlengde daarvan het universeel autobedrijf. De huidige discussie rond vrije toegang tot voertuigdata voor de onafhankelijke aftermarket staan boven aan zijn actielijst. Hartmut Röhl verkocht in 2008 zijn familiebedrijf Krebs KFZ-Teile aan PV Automotive, dat op haar beurt in 2013 (deels) werd ingelijfd door Stahlgruber. Die laatste werd in 2017 overgenomen door LKQ, waarmee Röhl nu zijn voormalige familieonderneming weer ‘terug ziet’.

8 op 10 Belgen beperkt…Cryns Carrosserie Center:…
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties