bekeken: 2208 x
Waardeer dit artikel:
0 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 5
(0,00)
(Inloggen is vereist)

LKQ neemt Autoparts Dezutter over

DOMEIN: Algemeen

Geplaatst op: 16 mei 2019, 09:36

Leestijd: 1 minuut

LKQ Belgium heeft met de aandeelhouders van Autoparts Dezutter overeenstemming bereikt over de overname van het bedrijf met vestigingen in Ichtegem en Diksmuide.

maurice-buijzen-benoit-dezutterAutoparts Dezutter werd in 1984 opgericht door Jos Dezutter en heeft in de afgelopen 35 jaar een belangrijke positie weten te verwerven in de provincie West-Vlaanderen. Met het brede assortiment aan producten en diensten en de klantgerichte aanpak zorgt het team van Dezutter dagelijks voor een optimale dienstverlening aan autobedrijven uit de regio. Sinds 2012 staat het bedrijf onder leiding van Benoit Dezutter, zoon van oprichter Jos.

Consolidatie

Benoit Dezutter (foto rechts): “De verkoop van onze bedrijven aan LKQ Belgium is het logisch gevolg van de consolidatiegolf die in heel Europa aan de gang is. Door te kiezen voor LKQ verzekeren we de continuïteit op langere termijn. Samen met LKQ kunnen we nog efficiënter werken, ons aanbod vergroten en onze service verder verbeteren. Onze klanten zullen daar alleen maar van profiteren. Onderdeel worden van de sterkste speler op de Belgische markt zie ik als een bekroning van onze inspanningen in de afgelopen jaren waarin we een belangrijke groei hebben doorgemaakt. Als zaakvoerder heb ik steeds véél belang gehecht aan de input en feedback van de medewerkers en klanten.”

Netwerk

Maurice Buijzen, algemeen directeur van LKQ Belgium: “Dezutter is met vestigingen in Ichtegem en Diksmuide een mooie aanvulling van ons eigen netwerk in een regio waar we nog niet sterk waren vertegenwoordigd. De manier waarop het team van Dezutter succesvol is in de markt komt goed overeen met de visie en waarden die we uitdragen binnen LKQ Belgium. Samen met Benoit en het team van Dezutter gaan we ervoor zorgen dat het de klanten van Dezutter aan niets gaat ontbreken en ze zich snel thuis zullen voelen binnen LKQ Belgium.”

Tags: , ,

Reparatiekosten fors gestegen…PSA lanceert occasionlabel…
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Je moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties

    nog geen reacties