bekeken: 620 x
Waardeer dit artikel:
0 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 5
(0,00)
(Inloggen is vereist)

Mann-Filter via Van Heck Interpieces

DOMEIN: Algemeen

Geplaatst op: 25 april 2017, 10:43

Leestijd: 1 minuut

Van Heck Interpieces – onderdeel van Sator Holding – breidt zijn assortiment uit met Mann-Filter. De Duitse fabrikant voorziet in meer dan 4600 verschillende referenties, die actief op de Franse en Belgische markt zullen worden aangeboden.

Mann-Filter is al 75 jaar actief met continue verbetering van zijn filters. Dat heeft geleid tot een groot assortiment aan olie-, lucht-, brandstof-, interieur- en hydrauliekfilters. Samen dekken ze meer dan 98 procent af van het Europese personenwagenpark. Daarbovenop is een breed assortiment aan vrachtwagen- en off roadfilters beschikbaar.

Bij de ontwikkeling van zijn filters kan de specialist rekenen op ondersteuning van bekende autofabrikanten. Alle referenties worden getest in beproefde situaties, waardoor elke referentie voldoet aan de originele kwaliteit. De producten zijn per 25 april direct leverbaar vanuit de Same Day magazijnen (www.mijngrossier.be).

Tags: , , , ,

Johan Penners op verkoop NGK…CarGarantie: 502 euro per…
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Je moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties

    nog geen reacties