bekeken: 2205 x
Waardeer dit artikel:
1 vote, average: 4,00 out of 51 vote, average: 4,00 out of 51 vote, average: 4,00 out of 51 vote, average: 4,00 out of 51 vote, average: 4,00 out of 5
(4,00)
(Inloggen is vereist)

Mario Vandamme beste Nissan-technicus van België

DOMEIN:

Geplaatst op: 2 augustus 2018, 12:35

Leestijd: < 1 minuut

Mario Vandamme van Nissan-dealer Demeyere nv in Brugge is de winnaar van de Belgische finale van NISTEC (Nissan International Service Technical Contest). Hij zal in september meedingen in de Europese NISTEC-finale in Parijs.

Vandamme wint behalve de nationale kampioenstitel  2018 ook nog een plaats in de Europese finale in Parijs. Zijn reactie: “Het is geweldig mooi dat ik weer naar de Europese NISTEC-finale mag. Na 2005 en 2016 is het nu de derde keer dat ik de eer heb om Nissan Belux te vertegenwoordigen in de Europese finale!”

Achter Vandamme eindigden Patrick Huybrechts van Nissan-dealer Leo Peeters Keerbergen nv en Glenn Vanacker van Nissan-dealer Servayge op de tweede en derde plaats.

Tien finalisten

De overige deelnemers aan de Belgische NISTEC-finale waren behalve Vandamme, Huybrechts en Vanacker ook Mattias De Baets van Nissan-dealer De Baets, Adrien Saverna van M.S. Motor Arlon, Jean-François D’Hooghe van M.S. Motor Marche, Andrey Denissuk van Miroux Motors SA, Cliff Balemans van Robert BVBA, Laurent Tuzzi van Ital Garage SA en Yens Zoldermans van Beerens Aartselaar.

Vijf opdrachten

De Belgische finalisten moesten diverse diagnoses stellen en problemen oplossen zoals het opsporen van storingen in het motormanagementsysteem, mechanische motorstoringen, een mechanische controle van een CVT-transmissie, een elektrische meting op de elektromotor van een Nissan LEAF en een vraag over het aircosysteem. Alle opdrachten zijn gebaseerd op het huidige leerplan en de nieuwe trainingen die door Nissan Academy zijn ontwikkeld.

Hella traint dagelijks op…Aantal ongevallen met…
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties