fbpx
bekeken: 559 x
Waardeer dit artikel:
1 vote, average: 3,00 out of 51 vote, average: 3,00 out of 51 vote, average: 3,00 out of 51 vote, average: 3,00 out of 51 vote, average: 3,00 out of 5
(3,00)
(Inloggen is vereist)

Marnick Kenis wint de Gouden Autosleutel

DOMEIN:

Geplaatst op: 14 mei 2019, 08:41

Leestijd: < 1 minuut

Marnick Kenis van VITO Hoogstraten heeft de vijftigste editie van de Gouden Autosleutel gewonnen. In het Educam Training Center in Lokeren was hij duidelijk de beste leerling in rijassistentiesystemen, het hoofdthema van de wedstrijd. Bovendien kregen alle deelnemende leerlingen hierover een ganse dag les bij hen op school om hen beter voor te bereiden op hun toekomstige job.

De autopartner voor het event was dit jaar Ford. De winnaar neemt naast de trofee meteen ook een nieuwe Ford Focus mee voor de school als lesmateriaal. 

Verschuiving

Mobiliteitsfederatie Traxio ziet bij de autobedrijven dat het beeld van de autotechnicus met de handen in het smeer niet meer klopt. Er is een duidelijke verschuiving van de technische beroepen naar meer elektrische en elektronische profielen. En autobedrijven zijn nu dan ook naarstig op zoek naar hogere profielen.

Na een strenge selectie met theoretische en praktische proeven vielen de tien beste studenten in de prijzen. De allerbeste bleek Marnick Kenis, die de Gouden Autosleutel in de wacht sleepte en daarmee zijn school alle eer aandeed.

Verder vielen nog in de prijzen:

  • Zilveren Autosleutel: Benjamin Depuydt (VTI Zeebrugge)
  • Bronzen Autosleutel: Willem Van Meijl (Mosa-RT Maaseik)
  • Eervolle vermelding: Willem De Grande (VTI Zeebrugge)

De terugkeer van een GullwingGarage Tim Crabbé nu PCA…
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties