fbpx
bekeken: 264 x
Waardeer dit artikel:
0 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 5
(0,00)
(Inloggen is vereist)

Max Verstappen boegbeeld Carnext

DOMEIN:

Geplaatst op: 13 november 2019, 10:36

Leestijd: < 1 minuut

De Nederlandse Formule 1-coureur Max Verstappen wordt vanaf 2020 het boegbeeld van Carnext, het occasionplatform van Leaseplan. Verstappen zal figureren in de communicatie van Carnext om zodoende de merkbekendheid te doen stijgen.

De samenwerking is van toepassing in alle 23 Europese landen waar Carnext actief is. Hieronder behalve Nederland en België ook Groot-Brittannië, Duitsland, Italië, Portugal, Spanje, Frankrijk, Polen en Turkije.

Plezier

Ewout van Jarwaarde, ceo van Carnext: “Onze klanten staan bij Carnext.com echt op de eerste plaats. We zetten altijd de stap extra en innoveren continue om de meest betrouwbare manier te bieden om een gebruikte auto te kopen of te financieren. We zijn hier om de dingen anders te doen en de status quo te challengen. We groeien, en het is onze missie om onze unieke propositie in Europa uit te rollen. Wij geloven in het overtreffen van de verwachtingen en zijn altijd op zoek naar partners die hetzelfde doen om ons merk te versterken. Daarom ben ik heel trots dat ik onze samenwerking met Formule 1-coureur Max Verstappen mag aankondigen. Ik weet zeker dat we samen grenzen blijven verleggen en de status quo uitdagen. Zoals Max plezier brengt in het racen, brengt Carnext.com het plezier terug bij het kopen van je volgende auto.”

Winnen

Ook Max Verstappen zegt enthousiast te zijn over de samenwerking met Carnext. “Zij doen echt iets anders, bieden mensen een nieuwe manier om auto’s te kopen en zijn niet bang om een nieuwe standaard te creëren. Tegenwoordig kopen we bijna alles online, dus waarom geen auto’s? Carnext.com is hier om te winnen en ik kijk uit naar wat we samen kunnen bereiken.”

Marco Knoot marketingdirecteur…Summa exclusief importeur…
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties