bekeken: 229 x
Waardeer dit artikel:
0 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 5
(0,00)
(Inloggen is vereist)

Michelin bandenfabrikant van het jaar

DOMEIN: Productnieuws

Geplaatst op: 12 maart 2019, 13:07

Leestijd: 1 minuut

Een wereldwijd panel van 31 specialisten uit de bandenindustrie, onder meer van banden- en autofabrikanten, onderzoekers uit de industrie en wetenschappers, heeft Michelin verkozen tot bandenfabrikant van het jaar.

De prijs werd uitgereikt tijdens een feestelijke ceremonie tijdens de Tire Technology Expo 2019 in het Duitse Hannover. Het panel prees Michelin voor verschillende prestaties, met name de initiatieven die de bandenfabrikant ontplooit op het gebied van milieu, productinnovatie en zijn inspanningen met betrekking tot de prestaties van versleten banden.

Duurzaam

Jurylid Klaus Baltruschat, bandenexpert bij Tüv Süd: “Michelin heeft de afgelopen twaalf maanden uitstekende milieu-initiatieven ontplooid. Het is een van de weinig OE-leveranciers van banden die zich committeren aan de duurzaamheidsdoelstellingen voor 2048. Michelin voert al jaren de markt aan met innovaties en duurzaamheidsconcepten. Hun milieu-initiatieven als de productie van gemicroniseerd rubberpoeder en het ontwerpen van een slim bandenprofiel dat goed presteert, zelfs wanneer de band bijna versleten is, zijn slechts enkele voorbeelden die hier aangehaald kunnen worden.”

Waardering

Pierre Robert (foto), directeur onderzoek bij Michelin: “De bandenindustrie is zeer competitief, dus het is een grote eer voor Michelin om deze prestigieuze prijs te mogen ontvangen. Innovatie staat al meer dan 125 jaar centraal bij Michelin en deze prijs is de waardering voor het pionierswerk van de meer dan zesduizend mensen die bij Michelin wereldwijd werken aan onderzoek en ontwikkeling.”

Tags: , ,

BMW X1 faalt bij…Sinatec Europe gaat Caliber…
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Je moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.