bekeken: 336 x
Waardeer dit artikel:
0 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 5
(0,00)
(Inloggen is vereist)

Miel Horsten regionaal directeur ALD Benelux

DOMEIN: Leasing

Geplaatst op: 29 november 2018, 08:30

Leestijd: 1 minuut

Miel Horsten zal per 1 januari worden benoemd tot directeur van ALD in de Benelux. Horsten combineert deze functie met die van directeur ALD België.

miel-horstenHorsten neemt de functie van regionaal directeur over van de Nederlander Carel Bal (64), die eerder dit jaar al zijn functie als directeur ALD Nederland afstond aan Jeroen Kruisweg.

Ervaring

Miel Horsten heeft twintig jaar ervaring binnen de leasebranche, opgedaan in zowel België als de Verenigde Staten. Hij begon in 1999 bij ALD Automotive als manager operations en groeide via verschillende managementfuncties door tot zijn huidige rol als algemeen directeur van ALD Automotive België.

Pionier

Nadat hij ook het regionaal directeurschap heeft overgedragen blijft Bal actief binnen de leasemaatschappij als consultant voor de ALD Groep. Ook blijft hij aan als bestuurslid van ALD Automotive Nederland. Tim Albertsen, deputy ceo van ALD: “Ik wil Carel bedanken voor zijn bijzondere bijdrage aan de organisatie. Hij heeft de leasevloot in de Benelux laten groeien en in Nederland zelfs laten verviervoudigen. Daarnaast is Carel een pionier in innovatie. Hij is onder meer de grondlegger van het Mobility Experience Centre en hij heeft binnen de ALD Groep een cultuur van innoveren weten te creëren.”

Tags: , , ,

Hertz mobiliteitspartner van…Nieuwe kwaliteitsnormen 1,2,3…
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Je moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties

    nog geen reacties