bekeken: 384 x
Waardeer dit artikel:
0 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 5
(0,00)
(Inloggen is vereist)

Mobiliteitspas XXImo voor Arval

DOMEIN: Leasing

Geplaatst op: 18 april 2018, 08:34

Leestijd: 1 minuut

Leasemaatschappij Arval heeft in samenwerking met XXImo een digitaal platform ontwikkeld voor een verscheidenheid aan mobiliteitsdiensten. Met de Arval Mobility Card kunnen klanten van Arval hun reizen met openbaar vervoer, taxi, deelauto en -fiets plannen én betalen.

Alain Yvon, algemeen directeur Arval België: “Wij zien XXImo als een belangrijke partner om multimodale mobiliteit ook stap voor stap in de rest van Europa uit te rollen. De door XXImo ontwikkelde Arval Mobility Card en app zijn daardoor dé ideale tools om samen de zakelijke mobiliteit in Europa op een flexibelere en duurzamere manier te organiseren.”

Keuzevrijheid

“We zetten sterk in op innovatieve alternatieven rond mobiliteit”, aldus Liam Donnelly, algemeen directeur van Arval Nederland. “Wie een aantrekkelijke werkgever wil zijn, biedt zijn medewerkers keuzevrijheid. De innovaties van XXImo zorgen ervoor dat in Nederland en België ons bestaande mobiliteitsplatform Arval Mobility Link nog completer wordt en bedrijven daarmee hun medewerkers nog meer keuzevrijheid bieden.”

De Arval Mobility Card voorziet in mobiliteit met of zonder leaseauto. Het is dus mogelijk om medewerkers een mobiliteitspas van Arval te geven zonder leaseauto. De ouderwetse tankpas, waarmee getankt kan worden met de leaseauto blijft daarnaast bestaan. “De Arval Mobility Card kán de tankpas vervangen, maar het hoeft niet. Dit is de keuze van de klant.”

Instellingen

De klanten van Arval kunnen zelf instellen welke vormen van mobiliteit hun medewerkers mogen gebruiken en tot welk bedrag. Het platform maakt gebruik van de betalingstechnologie van Visa en XXImo.

Tags: , ,

EU-15 int vier procent meer…Carrosserie Bijloke opent ‘1…
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Je moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties

    nog geen reacties