fbpx
bekeken: 1409 x
Waardeer dit artikel:
420 votes, average: 2,57 out of 5420 votes, average: 2,57 out of 5420 votes, average: 2,57 out of 5420 votes, average: 2,57 out of 5420 votes, average: 2,57 out of 5
(2,57)
(Inloggen is vereist)

Modix AdBox brengt uw voertuigbestand naar Google (Adwords)

DOMEIN:

Geplaatst op: 7 november 2013, 15:45

Leestijd: < 1 minuut

Modix is een op de automobiel gespecialiseerd marketingbedrijf dat, met Modix AdBox, een nieuw hoofdstuk in de digitale auto marketing opent. Met Modix AdBox kan het voertuigbestand automatisch in de zoekresultaten van Google search getoond worden. Hiervoor dient de handelaar slechts het reclamebudget, de looptijd en de omgeving van de reclamecampagne te bepalen – de rest doet Modix AdBox. Dit product zorgt op basis van gebruikte zoektermen voor een overeenstemmende reclametekst en correcte advertenties.

“Het consumentengedrag is sterk veranderd. Een groot deel van kopers in de sector van nieuwe wagens gebruikt tijdens het aankoopproces het internet om informatie te vinden. Daarbij dienen zoekmachines in de regel als startpunt. Met Modix AdBox brengen wij zoekopdrachten, aanbiedingen van handelaars, tijd, plaats en doelgroep samen. Dat is uiterst efficiënt en goedkoop.” vertrouwt Derek Finke, Business Development vertegenwoordiger bij Modix, ons toe.

Modix AdBox werkt dynamisch, wat betekent dat alleen het huidige voertuigbestand van de handelaar gepubliceerd wordt. Handelaars profiteren door inzet van Modix AdBox van een heel specifiek en doelgericht bereik in een voorafbepaald verkoopgebied. U adverteert exact op de juiste plaats en het ogenblik dat er naar een specifiek product gezocht wordt. Na het klikken op de link in de advertentie wordt de zoeker naar een landingspagina met de juiste voertuigen geleid. Daar wordt hij gemotiveerd om meer informatie aan te vragen waardoor de potentiële lead resulteert in een klant, mits de juiste behandeling van het verkooppersoneel.
De merk-en-modelrelatie t.o.v. een opzoeking of aanvraag van de internetgebruiker is op dit moment absoluut uniek in de automobielwereld!

Google auto zet leasemarkt op…Ook vrouwen willen zwaardere…
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties